Verkoopstyling voor elk budget bij ZaanStijl

Wat is verkoopstyling?

Het gaat verder dan het eenvoudigweg verschuiven van de bank, het witten van een muur en het plaatsen van een bloemetje. Het is een vak! Het vraagt veel creativiteit en deskundigheid. ZaanStijl is specialist in het verkoop klaar maken van woningen met als doel een snellere verkoop tegen de hoogste prijs. ZaanStijl verzorgt ook woningfotografie zodat het publiek op internet al de optimale presentatie van uw woning ziet.

Wat levert het u op?

Verkoopstyling verdient zicht bijna altijd terug. Uit onderzoek van House of KIKI is gebleken dat het een goede investering is. Verlaag niet uw vraagprijs als u verkoopstyling nog niet heeft geprobeerd. Door het verkoop klaar maken van uw woning en goede foto’s op internet trekt u een breder publiek. Hierdoor heeft u een betere onderhandelingspositie en is de kans groter dat u uw woning sneller verkoopt en voor de beste prijs.

Bekend van TV

Verkoopstyling krijgt steeds meer bekendheid in Nederland door televisieprogramma’s als “Uitstel van Executie”, “Huizenjacht”, “Huis te Koop”, “Alles over wonen” en “tv makelaar”. Ook in “Sarah Beeny’s Selling Houses” zie je hoe verkoopstyling kan worden toegepast.

Wat kost verkoopstyling?

Het is veel voordeliger dat het verlagen van de vraagprijs. Bij ZaanStijl stelt u zelf een pakket samen dat past bij uw budget. U kunt ook losse diensten afnemen. De prijzen van de verschillende pakketten en losse diensten vind u onder Diensten en Tarieven. Neem gerust contact op voor een aanbod dat past bij uw persoonlijke budget.

Hoeveel tijd kost het?

Met het “Hands-on” concept van House of KIKI maakt ZaanStijl uw woning in maximaal 2 dagen verkoop klaar. ZaanStijl kijkt objectief naar uw woning en zorgt voor een optimale presentatie.