Verkoop van uw woning

Begeleiding bij de verkoop van uw huis met veel zorg en persoonlijke aandacht?
Servicepakketten met vaste tarieven zodat u vooraf weet waar u aan toe bent?
Bij ZaanStijl is elke klant nummer 1.

Uw (t)huis, mijn prioriteit! 

Ik geloof dat de optimale presentatie van uw woning bijdraagt aan een snelle verkoop tegen de beste prijs. Als specialist in woningpresentaties zorg ik dat uw woning aantrekkelijk is voor potentiële kopers. Als uw gecertificeerd verkoop makelaar begeleid ik u bij het volledige verkoopproces. Maar dat is nog niet alles. Ook voor aankoop of voor een GRATIS waardebepaling kunt u bij mij terecht.

Met mij haalt u een gecertificeerd verkoop makelaar én specialist in woningpresentaties in huis. Twee vliegen in één klap!

ZaanStijl werkt met vaste prijzen waardoor u geen verrassingen achteraf heeft! Bekijk onze servicepakketten en diensten en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Dit kan je van verwachten:

  • Focus

Een huis verkopen kan niet even tussendoor, dus maak ik gebruik van een stappenplan waardoor de focus op het resultaat optimaal blijft.

  • No nonsense dienstverlening

Mijn dienstverlening is transparant. Ik hou u met regelmaat op de hoogte en ik geef altijd eerlijk advies.

  • Eén contactpersoon

U heeft slechts één contactpersoon die alles voor u kan regelen. Door mijn grote netwerk heeft u toch ook de zekerheid dat alles doorgaat als er onverhoopt iets met mij gebeurt.

  • Goede bereikbaarheid

Omdat veel mensen overdag werken ben ik ook na kantoor uren bereikbaar, dit betekend dus ook s’ avonds en in de weekenden.

  • Respect voor uw tijd

Ik kom mijn afspraken na en probeer altijd zo efficiënt mogelijk te werk te gaan.

  • Marketing op maat

Iedereen is anders en daarom pas ik het marketingpakket altijd aan naar uw persoonlijke behoeftes.

  • Optimale transactieprijs

Door een goede vraagprijs te hanteren en sterk te staan in de onderhandelingen realiseer ik de best haalbare transactieprijs voor u.

Ik behandel uw woning met respect en zorg voor de meest optimale presentatie van uw woning.

  • Deskundigheid als verkoop en aankoopmakelaar

Met ruim 12 jaar ervaring in de vastgoedbranche richt ik mij nu voornamelijk op de woningmarkt. Ik sta ingeschreven bij VastgoedCert, het kwaliteitsregister van Makelaars. Dit geeft u de garantie dat ik deskundig ben en vakbekwaam.

  • Deskundigheid als vastgoedstyliste

Als verkoopstyliste opgeleid door House of KIKI en EHCB gediplomeerd interieurstyliste versta ik mijn vak. Ik ben lid van de Branchevereniging voor Nederlandse Stylisten, BNS Crisp. Mijn kennis en ervaring op dit gebied vormt een goede combinatie met mijn makelaarskwaliteiten en daar heeft u profijt van.