Verkochtbord

Sinds ik ook actief ben als makelaar in de woningmakelaardij ben ik vooral bezig geweest met waardebepalingen en aquisitie. Ik was dan ook erg blij toen ik mijn eerste woning in de verkoop kreeg.

Ik heb zelf de foto’s gemaakt en een beetje verkoopstyling toegepast. Het voordeel van een makelaar en vastgoedstyliste in één.

Voor mij een speciaal moment toen ik mijn verkoopbord mocht opgehangen en de woning op verschillende websites te koop kon aanbieden. Ik hoefde niet lang te wachten op geïnteresseerden. Al snel zat mijn agenda vol met bezichtigingen. De volgende dag had ik een bezichtiging in de avond gepland. Het was een vrijdagavond. We namen ruim de tijd om het appartement te bekijken en het was duidelijk dat deze klant het graag wilde kopen. Maandagochtend meteen de tweede bezichtiging ingepland, nu met haar aankoopmakelaar erbij.

Maandagmiddag werd er een mooi bod gedaan. Na overleg met de verkopers hebben we deze geaccepteerd. De reeds ingeplande bezichtigingen kon ik allemaal afzeggen.

Ik ben heel blij dat het allemaal zo snel is gegaan. Maar nu moet ik weer opzoek naar nieuwe klanten…