Stijlworkshops, de interieur workshops van interieurstudio ZaanStijl

Een Stijlworkshop is een interieur workshop gericht op de inrichting en styling van je interieur. Interieurstudio ZaanStijl geeft verschillende Stijlworkshops die je helpen om een stap dichter bij je droominterieur te komen.

De Stijlworkshops worden op verschillende locaties geven. Onze eigen locatie is een huiskamer in Zaandam. Hier ontvangen wij groepen van maximaal 6 personen. In overleg geven wij ook Stijlworkshops bij u thuis, in compagny of op een andere locatie waardoor er altijd een Stijlworkshop bij jou in de buurt is. Genoemde prijzen zijn exclusief eventuele reis- en externe locatiekosten.

De Stijlworkshops worden gegeven door vastgoed- en interieurstyliste Phaedra Pereira-La Reine.

Stijlworkshop “1 op 1” 

Interieurstudio ZaanStijl geeft 1 op 1, persoonlijk advies. Zit je met een interieur vraag en wil je goed advies? Boek dan deze Stijlworkshop.

In ongeveer 1 uur tijd nemen wij je wensen door en help ik je op weg om je droominterieur te creëren. Deze Stijlworkshop is ook erg geschikt als je tevreden bent met je huidige interieur maar nog wat puntjes op de i wilt zetten. Het is ook erg leuk om cadeau te geven!

Investering: EUR 57,00 inclusief btw. Afspraak maken

Stijlworkshop “Mijn WoonStijl” (2 tot 6 personen)

Volg bij Interieurstudio ZaanStijl een persoonlijke Stijlworkshop. Het is een leuke manier om kennis te maken met interieurstyling in een ontspannen sfeer. De workshop duurt ongeveer 2 uur. Locatie en tijd in overleg.

Stijlworkshop “Mijn WoonStijl” bij Interieurstudio ZaanStijl bestaat uit:

  • het maken van moodboards
  • een persoonlijk gesprek
  • stijladviezen
  • een WoonStijl rapport

De Stijlworkshop is op maat gemaakt en geeft antwoord op vragen als:

  • Hoe combineer je verschillende stijlen met elkaar?
  • Samen één interieur?
  • Welke woonstijl past bij mij?
  • Hoe geef ik mijn huidige interieur een nieuw impuls?
  • Interieur styling met een klein budget, hoe doe je dat?

hierdoor kan je na de Stijlworkshop aan de slag met je eigen interieur. Je kunt er ook voor kiezen je woning te laten inrichten of re-stylen door Interieurstudio ZaanStijl. De workshopkosten worden dan verrekend met de kosten van het pakket dat je afneemt.

Deze Stijlworkshop is ook zeer geschikt als je gaat samenwonen omdat je zo samen ontdekt wat je eigen woonstijl is en hoe je deze woonstijl mixt met die van je huisgenoot. En leuke activiteit om samen te doen. De uitkomst is vaak verrassend!

Investering: Slechts EUR 29,00 per persoon inclusief btw. Offerte aanvragen

Stijlworkshop “Feest” (6 tot 12 personen)

Op zoek naar een leuke teamactiviteit of bedrijfsuitje? Kom moodboards maken!

Aan de hand van een opdracht op maat gaat iedereen naar eigen smaak aan de slag met een sfeerimpressie. Interieurstijlen passen vaak bij het karakter van een persoon. Leer elkaar (beter) kennen door elkaars interieurstijl te leren kennen!

Stijlworkshop Feest staat garant voor plezier, ontspanning, creativiteit en het is nog leerzaam ook. Wij stemmen de workshop volledig op uw wensen af.  Locatie, tijd en duur in overleg.

Stijlworkshop “Feest” is ook zeer geschikt als vriendinnenuitje, familie-uitje of als kinderfeestje voor kinderen vanaf 8 jaar.

Investering: vanaf EUR 37,00 per persoon inclusief btw. Offerte aanvragen