Stijlworkshops, de interieur workshop van ZaanStijl

Een Stijlworkshop is een interieur workshop gericht op de styling van je interieur. ZaanStijl geeft verschillende Stijlworkshops. De Stijlworkshops worden gegeven door BNS Crisp vastgoedstyliste Phaedra Pereira-La Reine.

Lederen woonaccessoires maken (max. 8 personen)

Maak prachtige, stoere echt lederen woonaccessoires!

foto lederen woonaccessiores

ZaanStijl geeft in samenwerking met VAN SYB de workshop “Lederen Woonaccessoires maken” in atelier van VAN SYB in pakhuis Saigon te Wormer.

In het prachtige industriële pand legt interieurstyliste Phaedra Pereira-La Reine uit hoe je lederen woonaccessoires kan toepassen in elke woonstijl en ga je samen met Marja Eshuijs zelf aan de slag om een mooi lederen woonaccessoires pakket te maken bestaande uit:

2 riemen (inclusief plankje)
4 placemats
1 broodmandje
 
De verkoopwaarde van dit pakket is EUR 139,00 euro.
Keuze uit verschillende kleuren leer; bruin, zwart of print

Inclusief uitgebreide lunch.
Inclusief alle materialen.

Prijs: EUR 129,= euro per persoon inclusief btw. Offerte aanvragen

Stijlworkshop (max. 4 personen)

Volg bij ZaanStijl een persoonlijke Stijlworkshop. De workshop duurt 2 uur. Locatie en tijd in overleg.

Een persoonlijke Stijlworkshop bij ZaanStijl bestaat uit:

  • Maken van moodboards
  • Persoonlijk gesprek
  • Stijladviezen

De Stijlworkshops zijn op maat gemaakt en geven antwoord op vragen als: Hoe combineer je verschillende stijlen met elkaar? Samen één interieur?  Welke woonstijl past bij mij? Hoe geef ik mijn huidige interieur een nieuw impuls? Interieur styling met een klein budget, hoe doe je dat?

Na een Stijlworkshop kan je aan de slag met je eigen interieur. Je kunt er ook voor kiezen je woning te laten inrichten of re-stylen door ZaanStijl.

Prijs: EUR 37,00 per persoon inclusief btw. Offerte aanvragen

Stijlworkshop Feest (6 tot 12 personen)

Op zoek naar een leuke teamactiviteit of bedrijfsuitje? Kom moodboards maken! Aan de hand van een opdracht op maat gaat iedereen naar eigen smaak aan de slag met een sfeerimpressie. Interieurstijlen passen vaak bij het karakter van een persoon. Leer elkaar (beter) kennen door elkaars interieurstijl te leren kennen!

Stijlworkshop Feest staat garant voor plezier, ontspanning, creativiteit en het is nog leerzaam ook. Wij stemmen de workshop volledig op uw wensen af.  Locatie, tijd en duur in overleg.

Prijs: vanaf EUR 27,50 per persoon inclusief btw. Offerte aanvragen

Stijlworkshop van de maand (2 tot 12 personen)

ZaanStijl heeft een aantal interieur workshops rond een bepaald thema uitgewerkt. Zo komen de nieuwste woontrends aan bod maar ook alle seizoenen en handige weetjes. De Stijlworkshop van de maand is een leuke manier om kennis te maken met interieurstyling in een ontspannen sfeer. Ook erg leuk om cadeau te geven!

Prijs: EUR 22,50 per persoon inclusief btw. Offerte aanvragen