Balcony Paradise

Waarom balkon design?

Interieurstudio ZaanStijl verzorgt een volledig interieur ontwerp. De buitenruimte (balkon, loggia en/of terras) blijkt vaak een “vergeten” ruimte.

Balcony Paradise pakt deze vergeten ruimte aan met een passend balkon design zodat u er optimaal gebruik van kunt maken. Wij vertalen uw wensen in een ontwerpplan waarbij wij rekening houden met zowel de bouwkundige aspecten als de klimaat omstandigheden, de functionaliteit van de meubels, de verhuisbaarheid en duurzaamheid.

Wij volgen de trends op het gebied van balkon design. Zo weten wij wat de markt te bieden heeft aan producten voor uw paradijs. Ook ontwerpen wij maatwerkmeubels en werken wij samen met verschillende meubelmakers, planten experts en kunstenaars.

Je eigen paradijs

Balcony Paradise garandeert een fullservice dienstverlening voor een klimaatbestendig balkon design van ontwerpplan tot uitvoering. Hierdoor veranderd je privé buitenruimte in een uniek persoonlijk paradijs van hoge kwaliteit. Zo kan je in alle seizoenen meer tijd buiten doorbrengen om te ontspannen, ontstressen en relaxen. Dit komt je gezondheid ten goede. Ook draag je bij aan een positief straatbeeld.

Balkon design ook mogelijk bij u?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw balkon, loggia en/of terras? Boek een online consult met onze balkon designer.

Privé buitenruimte

Privé buitenruimtes zijn er in verschillende soorten en maten. Hier een korte omschrijving van de meest voorkomende in Nederland.

Balkon

Een balkon is een open platform dat niet gelijkvloers voor een muur is aangebracht. Een balkon is voorzien van een balustrade of borstwering en toegankelijk uit de daaraan grenzende binnenruimte door middel van een deur.

Loggia

Een loggia is een inpandig balkon voorzien van drie gesloten zijden en meestal overdekt. Een loggia is voorzien van een balustrade of borstwering en toegankelijk uit de daaraan grenzende binnenruimte door middel van een deur.

(Dak) terras

Een terras is een verhoogd vlak gebied, meestal bovenaan een gebouw of woning. Niet alle gebouwen bieden directe toegang tot het terras. De bovenste verdieping is vaak een afgesloten ruimte. Het is mogelijk dat een terras alleen toegankelijk is via een brandtrap, maar ze kunnen ook aparte trappen hebben.