Balcony Paradise

+31 (0)85 06 085 03 / contact@balconyparadise.com

Waarom balkon design?

Interieurstudio ZaanStijl verzorgt een volledig interieur ontwerp. De buitenruimte (balkon, loggia en/of terras) blijkt vaak een “vergeten” ruimte.

Balcony Paradise pakt deze vergeten ruimte aan met een passend balkon design zodat u er optimaal gebruik van kunt maken. Wij vertalen uw wensen in een ontwerpplan waarbij wij rekening houden met zowel de bouwkundige aspecten als de klimaat omstandigheden, de functionaliteit van de meubels, de verhuisbaarheid en duurzaamheid.

Wij volgen de trends op het gebied van balkon design. Zo weten wij wat de markt te bieden heeft aan producten voor uw paradijs. Ook ontwerpen wij maatwerkmeubels en werken wij samen met verschillende meubelmakers, planten experts en kunstenaars.

Balcony Paradise

Je eigen paradijs geheel verzorgd

Balcony Paradise garandeert een fullservice dienstverlening voor een klimaatbestendig balkon design van ontwerpplan tot uitvoering. Hierdoor veranderd uw privé buitenruimte in een uniek persoonlijk paradijs van hoge kwaliteit. Zo kunt u in alle seizoenen meer tijd buiten doorbrengen om te ontspannen, ontstressen en relaxen. Dit komt uw gezondheid ten goede. Ook draagt u bij aan een positief straatbeeld. Doordat wij u alles uit handen nemen hoeft u alleen nog te genieten.

Balkon design ook mogelijk bij u?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw balkon, loggia en/of terras? Boek vrijblijvend een online consult met onze balkon designer. Binnen een kwartier weet u of wij van uw balkon een paradijs kunnen maken.

Liever zelf aan de slag?

Gaat u graag zelf aan de slag maar weet u niet hoe u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte? Tijdens een Online advies helpen wij u op weg. In een videosessie van ongeveer 30 minuten maakt onze balkon designer live een 3D ontwerp van uw balkon, krijgt u voorbeeld producten te zien, geven wij kleuradvies en tips. Na afloop ontvangt u uw eigen Paradise Plan die u zelf kunt uitvoeren.

Privé buitenruimte

Privé buitenruimtes zijn er in verschillende soorten en maten. Hier een korte omschrijving van de meest voorkomende in Nederland.

Balkon

Een balkon is een open platform dat niet gelijkvloers voor een muur is aangebracht. Een balkon is voorzien van een balustrade of borstwering en toegankelijk uit de daaraan grenzende binnenruimte door middel van een deur.

Loggia

Een loggia is een inpandig balkon voorzien van drie gesloten zijden en meestal overdekt. Een loggia is voorzien van een balustrade of borstwering en toegankelijk uit de daaraan grenzende binnenruimte door middel van een deur.

(Dak) terras

Een terras is een verhoogd vlak gebied, meestal bovenaan een gebouw of woning. Niet alle gebouwen bieden directe toegang tot het terras. De bovenste verdieping is vaak een afgesloten ruimte. Het is mogelijk dat een terras alleen toegankelijk is via een brandtrap, maar ze kunnen ook aparte trappen hebben.