Keuken Verkoopstyling

ZaanStijl geeft uw huis altijd een Very Important Home behandeling. Maar wat betekent dat nou eigenlijk?

Als u uw woning gaat verkopen dan hebben een hoop experts een mening over hoe uw woning er optimaal uitziet. Uw paleisje die u met zorg heeft ingericht krijgt ineens een soort jury oordeel die niet altijd even mals is.

In een aflevering van TV Makelaar: Mission Impossible heeft bouwkundige Bob Sikkes het interieur van iemand wel eens “troep” genoemd. Oké, het was een bijzondere verzameling maar het zijn wel iemands spullen. Stelt u zich eens voor dat uw persoonlijke spullen op televisie troep worden genoemd. Wellicht was in dit geval een meerderheid van de bevolking het met hem eens maar voor de eigenaren kwam het hard aan.

Over smaak valt niet te twisten maar als u een vrij uitgesproken smaak heeft dan kan dat potentiële kopers wel eens afschrikken. Ook bij een vrij neutrale smaak kunnen (te)veel spullen of de indeling ervoor zorgen dat uw woning niet optimaal tot haar recht komt.

Wanneer u uw woning te koop aanbiedt is uw persoonlijke smaak niet meer van belang. Een verkoopstyliste heeft als taak uw woning neutraal en optimaal te presenteren zodat elke potentiële koper zich zijn eigen interieur in uw woning kan voorstellen.

Verkoopstyliste, Phaedra La Reine, zorgt binnen twee dagen voor de optimale presentatie van uw woning. Uw spullen worden met zorg en respect behandeld. Zij oordeelt niet over u smaak en legt duidelijk uit met welk doel ze bepaalde wijzigingen aanbrengt.

En daar blijft het niet bij. Als verkoopmakelaar en interieurstyliste denkt zij met de potentiële kopers mee en helpt zij hen tijdens bezichtigingen om te visualiseren. Zo is de kans groter dat een potentiële koper zich kan identificeren met uw woning en dat verhoogt de kans op verkoop.

Zo krijgt uw woning een V.I.H. behandeling door uw makelaar en vastgoedstyliste in één.