Portfolio

Een selectie van de interieurstyling en verkoopstyling opdrachten die ZaanStijl voor haar klanten heeft uitgevoerd. Klik op de afbeeldingen om ze te vergroten.

Interieurstyling

InterieurStylingsProject

Een lege loods moest worden omgetoverd tot een mooie vergader- / evenementen lokatie. De “huis” kleur blauw moest erin worden verwerkt. Hier een korte impressie van het InterieurStylingsPlan en het eindresultaat.

InterieurStylingsPlan

Interieurstyling halWens: een functionele hal waarin oud en nieuw bijelkaar komen. Uitvoering: We hebben gekozen voor een geblokte tegelvloer en lambrisering voor dat ouderwetse gevoel. De eigentijdse grijze kleur maakt het fris en is de verbinding met de woonkamer waar de grijze kleur ook terug komt. Het okergeel is helemaal van nu maar ook een knipoog naar het verleden. Door de kast zijn jassen, schoenen en de meterkast uit zicht.

 

Interieurstyling SlaapkamerWens: een stoere kamer voor een 18 jarige gamer. Uitvoering: we hebben gekozen voor een grijze tint op de muur. Dit is stoer maar de kamer blijft toch licht. Het behang op één muur heeft een metaalroest look. Dit zorgt voor de verbinding met de grenen meubels die reeds in bezit waren.

 

Interieurstyling TienerkamerWens: een zonnige tienerkamer. Uitvoering: hier hebben wij gekozen voor een zachte kleur op de muren en een tropisch fotobehang. Het extra brede bureaublad geeft voldoende ruimte voor games en huiswerk. Onder het bed is voldoende opbergruimte. De open kledingkast maakt het makkelijk voor de tiener om een keuze te maken, zonder dat alle kleding meteen uit de kast moet worden getrokken.

 

Interieurstyling WerkplekWens: een prettige werkplek. Uitvoering: deze werkplek is in de slaapkamer. Op de muur een paarse tint die past bij het bedrijf maar niet te fel omdat het in de slaapkamer is. Verder witte meubels passend bij de slaapkamermeubels. De werkplek is in de nis gemaakt zodat het weinig ruimte in beslag neemt van de slaapkamer. Verder een muurschildering Wit bamboe.

 

Restyling WoonkamerWens: nieuwe accessoires. Uitvoering: we hebben gekozen voor de trendkleuren van 2016. Door de kussens te vervangen en de kasten en schouw rustiger te maken ontstaat er een hele andere sfeer. De lichtjes op de schouw maken het geheel romantisch.

 

Interieurstyling Relax Massage ruimteWens: een natuursfeer waarin je kunt ontspannen. Uitvoering: de muurverf was al aanwezig in twee groen en twee bruintinten. We hebben een kleurschema gemaakt en bepaald welke kleur op welke muur. Door te werken met accessoires in een donkere houtkleur straalt de ruimte warmte en luxe uit. Met het fotobehang waan je jezelf helemaal in de natuur.

 

Verkoopstyling

Met de hands-on aanpak van House of KIKI veranderen wij een ruimte snel in een ruimte met een duidelijke functie en die aantrekkelijk is voor kopers.