Interieuradvies

Ook jou huis verdient een V.I.H. (Very Important Home) behandeling!

Je interieur is van grote invloed op je stemming. Bedrijven en winkels maken dankbaar gebruik van dit feit. Je kunt ook thuis de stemming positief beïnvloedden met je interieur door de indeling en de kleuren die je gebruikt. Toch willen of kunnen veel mensen daar niet veel geld aan besteden.

  • Zit jij lekker in je vel?
  • Kom je tot rust in je woning?
  • Ben je 100% tevreden over je huidige interieur?
  • Voelt je huis echt als een thuis?

Ja? Gefeliciteerd! Kijk verder op mijn website voor andere diensten.

Is tenminste één antwoord NEE? Lees dan verder!

Ik help je om jou interieur een boost te geven waardoor jij je thuis beter gaat voelen! Met een indeelplan, een sfeerimpressie en een advies passend bij het door jou aangegeven budget, kan jij in je eigen tempo aan de slag met je interieur. Heb je daarna nog hulp nodig dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor.

Hoe werkt interieurstyling bij ZaanStijl?

*Genoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief materiaalkosten, reiskosten en kluswerk

Bij interieurstyling draait het om smaak. Als styliste vertaal ik jullie wensen in een advies, een indeelplan en een sfeerimpressie. Wij gaan net zolang door met het aanpassen van de plannen tot jullie tevreden zijn. Verder bieden wij verschillende workshops aan.

Ben je toe aan een nieuw interieur? Ga je samenwonen en hebben jullie een verschillende smaak? Verhuis je naar een kleinere woning en wil jij de huidige meubels mee verhuizen? Heb je een low budget?

ZaanStijl gaat elke uitdaging aan! Bekijk onze portfolio voor een impressie of inspiratie.